
Tafelspitz
Pokud se chcete naučit recept, který se hodí pro slavnostní příležitosti nebo pro větší společnost, je pro Vás tafelspitz to pravé. Rakouské národní jídlo má totiž více složek, ze kterých si každý u stolu může poskládat tu svoji variantu. Jde o silný vývar z hovězího masa, nejlépe květové špičky, morkových kostí a podává se s vařeným masem, různými studenými omáčkami, restovanými bramborami, jablky s křenem, špenátem atd. Je to i jídlo, které není nijak náročné, jde spíše o dostatečný čas na uvaření masa. Naučíte se správný postup přípravy i závěrečné servírování, které má svoje typické kouzlo.
Veškeré kuchařské vybavení včetně zástěr na Vás bude čekat v kuchyni, pokud ovšem preferujete svůj vlastní nůž, tak i Váš nůž u je u nás vítán.
Nealko a káva bude v kuchyni k dispozici. Jestliže budete mít chuť na kávu z pákového kávovaru, v objektu bude otevřena kavárna Nedělka.
Jak se k nám dostanete
Místo konání kurzu
Pardubická 644
565 01 Choceň
Aktuální kurzy
Cibule v hlavní roli
Cibulačka, cibulová omáčka, karamelizovaná cibulka, cibulový salát.
Obsahy i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.
Svíčková omáčka s kynutým knedlíkem
Svíčkovou omáčku pokládám za české národní jídlo.
Obsahy i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.
Mušle slávky
Mušle na česneku a víně.
Mušle s gorgonzolou a smetanou.
Obsah i termíny kurzů lze po domluvě přizpůsobit.
Přijedu autem
Parkování je možné před domem
Schejbalova vila, Pardubická 644, Choceň

Přijedu vlakem
V klidu se k nám dostanete i vlakem
A pak už je to jen 7 minut chůze Zámeckým parkem.
